Gekwalificeerde en klantvriendelijke schippers en kaartverkopers voor veerponten, fast ferry’s en waterbussen. Van losse diensten, tot volledige personeelsplanning.

Veerponten

Openbaar vervoer over water

ODV Maritiem levert gekwalificeerde en klantvriendelijke specialisten voor veerponten, fast ferry’s en waterbussen.

U kunt een beroep op ons doen voor volledige bemanning maar ook voor opvang bij ziekte, tijdelijke projecten en vacatures. Naast veerpontschippers leveren wij ook stewards en kaartverkopers. ODV Maritiem is in alle regio’s van Nederland sterk vertegenwoordigd. Daardoor zijn we in staat om snel in elk type vraag te voorzien. Van structurele, voorspelbare inzet tot gevarieerde onvoorspelbare inzet. De pool van medewerkers is in elke regio zodanig ingericht dat levering gegarandeerd is en dat de opdrachtgevers zo veel mogelijk dezelfde vertrouwde gezichten terug zien. Wij nemen de personeelsplanning uit handen, waardoor u zich kunt focussen op andere zaken. Korte lijnen met onze opdrachtgevers en medewerkers zorgen voor heldere communicatie.

De capaciteiten van ODV Maritiem reiken verder dan alleen het leveren van personeel. Desgewenst bemannen wij veerdiensten van A tot Z, waarbij we in nauwe samenspraak met u de dienstregeling uitvoeren maar ook de dagelijkse routinewerkzaamheden uit handen nemen.

Kortom, bij ODV Maritiem kunt u terecht voor algehele exploitatie en uitvoering van:
- Periodieke scheepskeuringen en beheer conform wet- en regelgeving.
- Beheren en up to date houden van veiligheidsmiddelen en -certificaten.
- Uitvoeren van (groot) onderhoud en reparaties.
- Inzet van gekwalificeerde bemanning.
- Aanvullende diensten waaronder kaartverkoop en registraties.

Bent u op zoek naar vakbekwame specialisten of volledige bemanning voor uw veerpont? Neem dan contact met ons op!