Stuwmedewerker Limburg

ODV Maritiem is één van de belangrijkste spelers in de flexibele maritieme arbeidsmarkt. ODV Maritiem is actief in het bedienen van bruggen en sluizen, in de bemanning van veren en nautisch beheer. Het opdrachtgeverbestand bestaat uit een groot aantal rederijen en (semi-) overheidsorganisaties die ODV Maritiem inschakelen om structurele en tijdelijke personeelstekorten op te vangen. ODV Maritiem heeft dus dé contacten om voor jou een passende werkomgeving te vinden.

Beschrijving

Voor onze opdrachtgever Rijkswaterstaat zoeken wij per direct stuwmedewerkers voor de stuwen bij Linne, Roermond en Belfeld.

Hoe zien je werkzaamheden eruit?

Als stuwmedewerker ga je samen met collega's van Rijkswaterstaat vanuit Maasbracht naar een van de stuwen in Limburg om zogenaamde stuwmanipulaties uit te voeren. Je volgt hiervoor eerst een korte cursus bij Rijkswaterstaat zodat je weet wat er van je verwacht wordt. De werkzaamheden worden op basis van oproep uitgevoerd. Als stuwmedewerker wordt je op een bindingsdienst ingepland. Dat wil zeggen dat je doordeweeks een dag of nacht wordt ingedeeld en in het weekend een hele dag (24 uur). Je wordt door onze opdrachtgever gebeld om naar de stuw te komen. De vergoeding is prima. Je krijgt 50% van de bindingsvergoeding betaald (dus 12 uur binding levert 6 uur vergoeding op). Bij een oproep stopt de bindingsvergoeding en krijg je, met een minimum van 3 uur, de werkelijke inzet betaald inclusief onregelmatigheidstoeslag.

Wij vragen

- Je bent servicegericht, klantgericht, nauwkeurig en flexibel inzetbaar.

- Je hebt affiniteit met de nautische wereld.

- Je bent bereid tot het volgen van een korte opleiding om de werkzaamheden te kunnen uitvoeren.

Wij bieden

- Een prettig salaris conform de loonschalen van de Nautische CAO.

- 50% bindingsvergoeding.

- Onregelmatigheidstoeslag.

- Reiskostenvergoeding en een pensioenregeling.

- 26 Vakantiedagen bij een fulltime dienstverband van 36 uur per week.

Heb je interesse of wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Lauwrens IJsveld, telefoonnummer 06-18188362, of stuur je motivatie plus CV naar werving@odvmaritiem.nl.

Details

 • Regio
  • Limburg
 • Dienstverband
  • Parttime
 • Contactpersoon
  • Afdeling Personeelszaken
 • Emailadres
 • Telefoon
  • 088-6191234
Stuwmedewerker Limburg

Alternatieve vacatures