Schipper voetveerpont De Rijp - Jan Hop

ODV Maritiem is één van de belangrijkste spelers in de flexibele maritieme arbeidsmarkt. ODV Maritiem is actief in het bedienen van bruggen en sluizen, in de bemanning van veren en nautisch beheer. Het opdrachtgeverbestand bestaat uit een groot aantal rederijen en (semi-) overheidsorganisaties die ODV Maritiem inschakelen om structurele en tijdelijke personeelstekorten op te vangen. ODV Maritiem heeft dus dé contacten om voor jou een passende werkomgeving te vinden.

Beschrijving

Voor het zomerseizoen (van 1 april tot en met 31 oktober) zijn wij op zoek naar schippers voor de voetveerpont De Rijp 'Jan Hop'. Ben jij de positief ingestelde professional die wij zoeken?

Wat je doet

Je werkt als schipper op de voetveerpont Jan Hop welke onderdeel is van de pontjesroute rondom het Alkmaarder- en Uitgeestermeer. Veel wandelaars en fietsers maken gebruik van de overtocht. De veerpont vaart maandag t/m vrijdag van 07:30 tot 18:30 uur en in het weekend en op feestdagen van 10:00 tot 19:00 uur. Je bent verantwoordelijk voor een vlotte en veilige overtocht van de veerpont. Je hebt hierbij een scherp oog voor de veiligheid van de passagiers en mede vaarweg gebruikers. Je zorgt ervoor dat passagiers veilig aan boord en van boord gaan. Je zorgt voor het innen en een correcte afdracht van het veergeld.

Wij vragen

- Je bent positief ingesteld en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

- Je bent betrokken en enthousiast.

- Je bent woonachtig in of in de omgeving van gemeente Wormerland.

- Je bent in bezit van een klein vaarbewijs.

Wij bieden

- Verantwoordelijk en flexibel werk.

- Een prettig salaris conform de loonschalen van de Nautische CAO.

- Onregelmatigheidstoeslag.

- Reiskostenvergoeding en een pensioenregeling.

- 26 Vakantiedagen bij een fulltime dienstverband van 36 uur per week.

- Professionele bedrijfskleding.

Heb je interesse of wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Berend Venema, telefoonnummer 06-53463611 of stuur je motivatie plus CV naar werving@odvmaritiem.nl.

Details

 • Regio
  • Noord-Holland
 • Dienstverband
  • Fulltime/parttime
 • Contactpersoon
  • Afdeling Personeelszaken
 • Emailadres
 • Telefoon
  • 088-6191234
Schipper voetveerpont De Rijp - Jan Hop

Alternatieve vacatures