Schipper voet- fietsveer Vrevia

ODV Maritiem is één van de belangrijkste spelers in de flexibele maritieme arbeidsmarkt. ODV Maritiem is actief in het bedienen van bruggen en sluizen, in de bemanning van veren en nautisch beheer. Het opdrachtgeverbestand bestaat uit een groot aantal rederijen en (semi-) overheidsorganisaties die ODV Maritiem inschakelen om structurele en tijdelijke personeelstekorten op te vangen. ODV Maritiem heeft dus dé contacten om voor jou een passende werkomgeving te vinden.

Beschrijving

ODV Maritiem is één van de belangrijkste spelers in de flexibele maritieme arbeidsmarkt. ODV Maritiem is actief in het bedienen van bruggen en sluizen, in de bemanning van veren en nautisch beheer. Het opdrachtgeverbestand bestaat uit een groot aantal rederijen en (semi-) overheidsorganisaties die ODV Maritiem inschakelen om structurele en tijdelijke personeelstekorten op te vangen. ODV Maritiem heeft dus dé contacten om voor jou een passende werkomgeving te vinden.Beschrijving

Wij zijn op zoek naar schippers voor het voet- fietsveer Vrevia tussen Vreeswijk en Vianen. Deze veerverbinding wordt geëxploiteerd door de Stichting Vrevia in samenwerking met de Stichting Museumwerf Vreeswijk. Ben jij de positief ingestelde professional die wij zoeken?Wat je doet

Je werkt als schipper op het voet- fietsveer waar dagelijks veel mensen gebruik van maken. Naast recreatieve fietsers en wandelaars wordt het veer ook veel gebruikt door forensen en scholieren. De vaartijden zijn van maandag t/m vrijdag van 07:30 tot 18:00 uur en in het weekend van 10:00 tot 18:00 uur. Tussen 1 november en 31 maart wordt er niet op zondag gevaren. Tussen half juni tot het eerste weekend van september wordt er op vrijdag, zaterdag en zondag langer doorgevaren. Het veer vaart dan door tot 's avonds 20:30 uur. Je bent verantwoordelijk voor een vlotte en veilige overtocht van de veerpont. Je hebt hierbij een scherp oog voor de veiligheid van de passagiers en mede vaarweg gebruikers. Je zorgt ervoor dat passagiers veilig aan boord en van boord gaan. Je zorgt voor het innen en een correcte afdracht van het veergeld.

Wij vragen

- Je bent positief ingesteld en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

- Je bent betrokken en enthousiast.

- Je bent woonachtig in of in de omgeving van Nieuwegein of Vianen.

- Je bent in bezit van een grootvaarbewijs en een radardiploma.

- Je beschikt over een BHV certificaat of je bent bereid deze te halen.

- Je bent 16 uur per week beschikbaar.

Wij bieden

- Verantwoordelijk en flexibel werk.

- Een prettig salaris conform de loonschalen van de Nautische CAO.

- Onregelmatigheidstoeslag.

- Reiskostenvergoeding en een pensioenregeling.

- 26 Vakantiedagen bij een fulltime dienstverband van 36 uur per week.

- Professionele bedrijfskleding.

Heb je interesse of wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Bram Leunis, telefoonnummer 06-57310630 of stuur je motivatie plus CV naar werving@odvmaritiem.nl.

Details

 • Regio
  • Utrecht
 • Dienstverband
  • Parttime
 • Contactpersoon
  • Afdeling Personeelszaken
 • Emailadres
 • Telefoon
  • 088-6191234
Schipper voet- fietsveer Vrevia

Alternatieve vacatures