Operator RWS regio Zeeland & Brabant

ODV Maritiem is één van de belangrijkste spelers in de flexibele maritieme arbeidsmarkt. ODV Maritiem is actief in het bedienen van bruggen en sluizen, in de bemanning van veren en nautisch beheer. Het opdrachtgeverbestand bestaat uit een groot aantal rederijen en (semi-) overheidsorganisaties die ODV Maritiem inschakelen om structurele en tijdelijke personeelstekorten op te vangen. ODV Maritiem heeft dus dé contacten om voor jou een passende werkomgeving te vinden.

Beschrijving

De vacature:

Wij zijn op zoek naar Operators voor Rijkswaterstaat op verschillende objecten in Zeeland en Brabant. Via een opleiding die een kleine drie maanden in beslag neemt word jij klaargestoomd voor een volleerd operator die via ODV komt te werken op een van de locaties van Rijkswaterstaat in de provincie Zeeland. Het gaat een om een combinatie uren contract. Dat wil zeggen dat je in de zomer meer uren werkt dan in de winter. Het is een functie met grote verantwoordelijkheid en flexibiliteit, en je bent door het volgen van onze opleidingen breed inzetbaar.

 

De opleiding is deeltijd, en bestaat voornamelijk uit online cursussen met een aantal dagen dat je op locatie scholing krijgt. Zodra je op de helft van je opleiding zit, wordt het al een combinatie functie en kun je gaan leren op de locatie. Zodra je je opleiding hebt doorlopen en je alle modules in bezit hebt, ben je een volleerd operator die geheel zelfstandig op de verschillende locaties van Rijkswaterstaat inzetbaar is.

 

Waar bevinden de objecten zich?

-       Regio Terneuzen;

-       Regio Neeltje Jans;

-       Regio Zeeland Oost (Hansweert/Bruinisse);

-       Regio Tilburg.

 

Wat vragen wij?

Ervaring is niet vereist. Waar we veel waarde aan hechten is een uitgebreide motivatie waarin jij kan aantonen dat jij dé geschikte kandidaat bent voor deze functie. Overtuig ons waarom jij uitgenodigd moet worden voor een kennismaking! Omdat we verschillende operators zoeken zal een eerste kennismaking met meerdere kandidaten zijn. Maak je geen zorgen, we zijn op zoek naar meerdere kandidaten en laten nautisch talent nooit lopen!

Waar kan jij je in vinden?

-       Je woont in de buurt van één van de objecten;

-       Je bent leergierig en gemotiveerd om zo snel mogelijk zelfstandig aan de slag te kunnen;

-       Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en bent flexibel;

-       Je kan zonder moeite aantonen waarom jij de perfecte kandidaat bent voor deze functie!

 

Wat ga je uiteindelijk doen?

Er wordt continu gewerkt aan een veilige en vlotte doorstroming van het scheepvaartverkeer op de waterwegen. In de functie van operator speel je daarbij een belangrijke rol. Je bedient bruggen en sluizen vanaf het object of op afstand en communiceert met de vaarweggebruiker. Daarnaast heb je een verbindende rol bij het vastleggen van informatie over het functioneren van het verkeersnetwerk en het scheepvaartverkeer.

Wat bieden we aan?

-       Een opleiding waarin je verschillende nautische modules gaat behalen. Dit wordt volledig door ODV Maritiem verzorgd;

-       Je komt te werken in een leuk team waarbij communicatie hoog in het vaandel staat;

-       Een prettig salaris conform de loonschalen van de Nautische CAO.

-       Onregelmatigheidstoeslag, reiskostenvergoeding en een pensioenregeling;

-       26 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband van 36 uur per week;

-       Professionele bedrijfskleding;

 

Solliciteer!

Heb je nog vragen over de vacature? Voel je vrij om contact op te nemen. Dit kan met Lauwrens IJsveld op het nummer 06-18188362. Uiteraard mag je je vragen ook via de mail stellen, dit kan naar werving@odvmaritiem.nl

 

Heb je geen vragen en wil je gewoon zo snel mogelijk solliciteren? Stuur je CV én uitgebreide motivatie naar werving@odvmaritiem.nl. Er zal zo spoedig mogelijk contact met je worden opgenomen. 

Details

 • Regio
  • Zeeland
  • Noord-Brabant
 • Dienstverband
  • Fulltime/parttime
  • Fulltime
  • Parttime
 • Contactpersoon
  • Afdeling Personeelszaken
 • Emailadres
 • Telefoon
  • 088-6191234
Operator RWS regio Zeeland & Brabant

Alternatieve vacatures