Nautisch operator Twente Kanalen

ODV Maritiem is één van de belangrijkste spelers in de flexibele maritieme arbeidsmarkt. ODV Maritiem is actief in het bedienen van bruggen en sluizen, in de bemanning van veren en nautisch beheer. Het opdrachtgeverbestand bestaat uit een groot aantal rederijen en (semi-) overheidsorganisaties die ODV Maritiem inschakelen om structurele en tijdelijke personeelstekorten op te vangen. ODV Maritiem heeft dus dé contacten om voor jou een passende werkomgeving te vinden.

Beschrijving

Ben je besluitvaardig, klantgericht, stressbestendig, collegiaal en kun je problemen analyseren en hierop anticiperen? Dan is Nautisch operator misschien wel de baan die je zoekt. Wij zoeken voor onze opdrachtgever Nautisch operators voor de bediencentrales in Eefde en Delden.

Hoe zien je werkzaamheden eruit?

Je werkt op verschillende tijden in een team met collega's in de bediencentrale in Eefde of Delden. Vanuit deze centrale worden verschillende bruggen en sluizen op het Twentekanaal bediend. Ook het watermanagement in deze regio valt onder de verantwoordelijkheid van de bediencentrale. Je bedient met behulp van camera's en afstandbediening verschillende bruggen en sluizen in het gebied. Je bent een belangrijke schakel in het vlotte en veilige transport over water op het Twentekanaal. Je leeft hierbij de procedures en voorschriften goed na en houdt toezicht op het naleven van het binnenvaartpolitiereglement (BPR).

Wij vragen

- Je bent servicegericht, klantgericht, nauwkeurig, stressbestendig en flexibel inzetbaar.

- Je hebt affiniteit met de nautische wereld.

- Enige kennis over de binnenvaart is meegenomen.

- Je bent in bezit van een marifooncertificaat of bereid deze te behalen.

- Je bent bereid tot het volgen van een opleiding Nautische leerlijnen waarbij ODV Maritiem de opleidingskosten voor haar rekening neemt met een afbouw van de studieschuld in drie jaar.

Wij bieden

-Een verantwoordelijke baan op een unieke plek met een collegiale open werksfeer.

-Een prettig salaris conform de loonschalen van de Nautische CAO.

- Onregelmatigheidstoeslag.

- Reiskostenvergoeding en een pensioenregeling.

- 26 Vakantiedagen bij een fulltime dienstverband van 36 uur per week.

- Professionele bedrijfskleding.

Heb je interesse of wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Jan Vos, telefoonnummer 06-51143584 of stuur je motivatie plus CV naar werving@odvmaritiem.nl.Details

 • Regio
  • Gelderland
  • Overijssel
 • Dienstverband
  • Fulltime/parttime
 • Contactpersoon
  • Afdeling Personeelszaken
 • Emailadres
 • Telefoon
  • 088-6191234
Nautisch operator Twente Kanalen

Alternatieve vacatures