Nautisch operator/sluismeester Utrecht

ODV Maritiem is één van de belangrijkste spelers in de flexibele maritieme arbeidsmarkt. ODV Maritiem is actief in het bedienen van bruggen en sluizen, in de bemanning van veren en nautisch beheer. Het opdrachtgeverbestand bestaat uit een groot aantal rederijen en (semi-) overheidsorganisaties die ODV Maritiem inschakelen om structurele en tijdelijke personeelstekorten op te vangen. ODV Maritiem heeft dus dé contacten om voor jou een passende werkomgeving te vinden.

BeschrijvingODV Maritiem is één van de belangrijkste spelers in de flexibele maritieme arbeidsmarkt. ODV Maritiem is actief in het bedienen van bruggen en sluizen, in de bemanning van veren en nautisch beheer. Het opdrachtgeverbestand bestaat uit een groot aantal rederijen en (semi-) overheidsorganisaties die ODV Maritiem inschakelen om structurele en tijdelijke personeelstekorten op te vangen. ODV Maritiem heeft dus dé contacten om voor jou een passende werkomgeving te vinden.Beschrijving

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar nautisch operators/sluismeesters in de regio Utrecht. Er wordt continu gewerkt aan een veilige en vlotte doorstroming van het scheepvaartverkeer op de waterwegen. In de functie van operator speel je daarbij een belangrijke rol. Je bedient bruggen en sluizen vanaf het object of op afstand en communiceert met de vaarweggebruiker. Daarnaast heb je een verbindende rol bij het vastleggen van informatie over het functioneren van het verkeersnetwerk en het scheepvaartverkeer.

Wij vragen

Je bent bereid tot het volgen van nautische opleidingen.

Je bent servicegericht, stressbestendig en flexibel inzetbaar.

Je wilt werken in vol continudienst (ook feestdagen en in het weekend).

Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en je kunt zowel zelfstandig als in team-verband werken.

Wij bieden

Een prettig salaris conform de loonschalen van de Nautische CAO.

Reiskostenvergoeding en een pensioenregeling.

26 Vakantiedagen bij een fulltime dienstverband van 36 uur per week.

Professionele bedrijfskleding.Heb je interesse of wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Bram Leunis, telefoonnummer 06-57310630 of stuur je motivatie plus CV naar werving@odvmaritiem.nl.

Details

 • Regio
  • Utrecht
 • Dienstverband
  • Fulltime/parttime
 • Contactpersoon
  • Afdeling Personeelszaken
 • Emailadres
 • Telefoon
  • 088-6191234
Nautisch operator/sluismeester Utrecht

Alternatieve vacatures