Nautisch operator bij bediencentrale Rhoon

ODV Maritiem is één van de belangrijkste spelers in de flexibele maritieme arbeidsmarkt. ODV Maritiem is actief in het bedienen van bruggen en sluizen, in de bemanning van veren en nautisch beheer. Het opdrachtgeverbestand bestaat uit een groot aantal rederijen en (semi-) overheidsorganisaties die ODV Maritiem inschakelen om structurele en tijdelijke personeelstekorten op te vangen. ODV Maritiem heeft dus dé contacten om voor jou een passende werkomgeving te vinden.

Beschrijving

Ben je besluitvaardig, klantgericht, stressbestendig, collegiaal en kun je problemen analyseren en hierop anticiperen? Dan is Nautisch operator misschien wel de baan die je zoekt. Wij zoeken voor onze opdrachtgever Nautisch operators voor de bediencentrale Rhoon.

Hoe zien je werkzaamheden eruit?

Je werkt op verschillende tijden in een team van zo'n 20 collega's in de moderne verkeerscentrale Zuid-West Nederland in Rhoon. Vanuit deze centrale worden meerdere bruggen in de regio bediend met behulp van camera's en afstandbediening. Je bent een belangrijke schakel in het vlotte en veilige transport over water in de regio.

Wij vragen

- Je bent servicegericht, klantgericht, nauwkeurig, stressbestendig en flexibel inzetbaar.

- Je hebt affiniteit met de nautische wereld en beschikt over kennis van de binnenvaart.

- Je bent in bezit van een marifooncertificaat of bereid deze te behalen.

- Je bent bereid tot het volgen van een opleiding Nautische leerlijnen waarbij ODV Maritiem de opleidingskosten voor haar rekening neemt na ondertekening van een studieovereenkomst met een terugbetalingsregeling die afbouwt in drie jaar.

Wij bieden

- Een verantwoordelijke baan op een unieke plek met een collegiale open werksfeer.

- Een prettig salaris conform de loonschalen van de Nautische CAO.

- Onregelmatigheidstoeslag.

- Reiskostenvergoeding en een pensioenregeling.

- 26 Vakantiedagen bij een fulltime dienstverband van 36 uur per week.

Heb je interesse of wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Colin van Veen, telefoonnummer 088-6191274 of stuur je motivatie plus CV naar werving@odvmaritiem.nl.Details

 • Regio
  • Zuid-Holland
 • Dienstverband
  • Contactpersoon
   • Afdeling Personeelszaken
  • Emailadres
  • Telefoon
   • 088-6191234
  Nautisch operator bij bediencentrale Rhoon

  Alternatieve vacatures