Scheepvaartbegeleiding bij herstel aan bruggen, baggerwerken, onderzoek naar explosieven, stremming van vaarwegen, waterevenementen, enz.. Bijzondere omstandigheden vragen de inzet van specialisten.

Nautisch Beheer en Scheepvaartbegeleiding

Herstel aan bruggen, baggerwerken, onderzoek naar explosieven, aanleg of onderhoud van infrastructurele werken, stremming van vaarwegen of waterevenementen. Bijzondere omstandigheden die vragen om de inzet van specialisten. Wij nemen de zorg rondom veiligheid voor het scheepvaartverkeer uit handen. Daarbij kunt u vertrouwen op een zorgvuldige inbreng op basis van jarenlange ervaring en expertise. Voor de start van het project kunnen wij u hierin adviseren en stellen we een vaarwegmanagementplan op. Onze medewerkers zijn in staat verkeersmaatregelen efficiƫnt en effectief uit te voeren. Uitstekend opgeleid en regelmatig getraind zorgen zij voor de veiligheid.

Daarnaast leveren we gezagvoerders op patrouillevaartuigen van opdrachtgevers voor de inspectie van waterwegen en havens of voor het toezicht op het water. ODV Maritiem beschikt over eigen bemande patrouillevaartuigen die, overal in Nederland, op ieder gewenst moment, ingezet kunnen worden. Afhankelijk van de werkzaamheden leveren we ook scheepvaartborden, betonningen, verlichtingsinstallaties en communicatiemiddelen.

Bent u op zoek naar scheepvaartbegeleiding? Neem dan contact met ons op!