Medewerker CBS taken bij verkeerspost Nijmegen

ODV Maritiem is één van de belangrijkste spelers in de flexibele maritieme arbeidsmarkt. ODV Maritiem is actief in het bedienen van bruggen en sluizen, in de bemanning van veren en nautisch beheer. Het opdrachtgeverbestand bestaat uit een groot aantal rederijen en (semi-) overheidsorganisaties die ODV Maritiem inschakelen om structurele en tijdelijke personeelstekorten op te vangen. ODV Maritiem heeft dus dé contacten om voor jou een passende werkomgeving te vinden.

Beschrijving

ODV Maritiem is één van de belangrijkste spelers in de flexibele maritieme arbeidsmarkt. ODV Maritiem is actief in het bedienen van bruggen en sluizen, in de bemanning van veren en nautisch beheer. Het opdrachtgeverbestand bestaat uit een groot aantal rederijen en (semi-) overheidsorganisaties die ODV Maritiem inschakelen om structurele en tijdelijke personeelstekorten op te vangen. ODV Maritiem heeft dus dé contacten om voor jou een passende werkomgeving te vinden.Wat ga je doen

Op de CBS werkplek heb je contact met de diverse schepen die op de Waal bij Nijmegen passeren. Je noteert en complementeert informatie in het automatiseringssysteem IVS Next van Rijkswaterstaat.Je bent onderdeel van een team RWS medewerkers die op de post werkzaam zijn. Belangrijk is dat je bereid bent om weekend en nachtdiensten de draaien, ODV maritiem vult deze werkplek 24/7.

Ook als student ben je welkom om deze functie te vervullen, je kunt met weinig ervaring en alleen je marifooncertificaat deze leuke job doen!

Wij vragen

- Je bent communicatief vaardig en klantvriendelijk;

- Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel;

- Je bent betrokken en enthousiast;

- Je bent in het bezit van een marifoon certificaat;

- Je bent bereid om weekend en nachtdiensten te draaien.

Wij bieden

- Een zelfstandige, flexibele baan;

- Een prettig salaris;

- Reiskostenvergoeding en een pensioenregeling.Heb je interesse of wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Bram Leunis, telefoonnummer 06-57310630 of stuur je motivatie plus CV naar werving@odvmaritiem.nl

Details

 • Regio
  • Gelderland
 • Dienstverband
  • Parttime
 • Contactpersoon
  • Afdeling Personeelszaken
 • Emailadres
 • Telefoon
  • 088-6191234
Medewerker CBS taken bij verkeerspost Nijmegen

Alternatieve vacatures