Brugwachters, Sluismeesters, Nautisch operators

ODV Maritiem is één van de belangrijkste spelers in de flexibele maritieme arbeidsmarkt. ODV Maritiem is actief in het bedienen van bruggen en sluizen, in de bemanning van veren en nautisch beheer. Het opdrachtgeverbestand bestaat uit een groot aantal rederijen en (semi-) overheidsorganisaties die ODV Maritiem inschakelen om structurele en tijdelijke personeelstekorten op te vangen. ODV Maritiem heeft dus dé contacten om voor jou een passende werkomgeving te vinden.

Beschrijving

Wat zoeken we?

Positief ingestelde professionals die het werken op Rijkswaterstaat objecten een mooie uitdaging vinden. Je gaat aan het werk op een van de bedieningsobjecten of bedieningscentrales van Rijkswaterstaat in Nederland. In de voorafgaande maanden wordt je volledig opgeleid in je functie.

Wat ga je doen?

Na een volledige opleiding ga je, lokaal of op afstand, bruggen en sluizen van Rijkswaterstaat bedienen. Je zorgt hierbij voor duidelijke communicatie met de scheepvaart. Je bent een belangrijke schakel in het vlotte en veilige transport over water in Nederland met een scherp oog voor de veiligheid van zowel de scheepvaart als het wegverkeer. Je werkt zowel in continue als semi continue diensten.

Wie ben je?

Je beschikt minimaal over MBO-3 werk- en denkniveau.

Je hebt affiniteit met de scheepvaart.

Je bent servicegericht, klantgericht, nauwkeurig, stressbestendig en flexibel inzetbaar.

Je bent bereid tot het volgen van een opleiding Nautische leerlijnen waarbij ODV Maritiem de opleidingskosten voor haar rekening neemt.

Wat biedt ODV Maritiem je?

Een verantwoordelijke baan op een unieke plek met een collegiale en open werksfeer.

Een prettig salaris conform de loonschalen van de Nautische CAO.

Onregelmatigheidstoeslag.

Reiskostenvergoeding en een pensioenregeling.

Heb je interesse of wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met personeelszaken, telefoonnummer 088-6191240 of stuur je motivatie plus CV naar werving@odvmaritiem.nl.Details

 • Regio
  • Zuid-Holland
 • Dienstverband
  • Fulltime/parttime
 • Contactpersoon
  • Afdeling Personeelszaken
 • Emailadres
 • Telefoon
  • 088-6191234
Brugwachters, Sluismeesters, Nautisch operators

Alternatieve vacatures