Brug-/sluiswachter Scheveningen

ODV Maritiem is één van de belangrijkste spelers in de flexibele maritieme arbeidsmarkt. ODV Maritiem is actief in het bedienen van bruggen en sluizen, in de bemanning van veren en nautisch beheer. Het opdrachtgeverbestand bestaat uit een groot aantal rederijen en (semi-) overheidsorganisaties die ODV Maritiem inschakelen om structurele en tijdelijke personeelstekorten op te vangen. ODV Maritiem heeft dus dé contacten om voor jou een passende werkomgeving te vinden.

Beschrijving

ODV Maritiem is één van de belangrijkste spelers in de flexibele maritieme arbeidsmarkt. ODV Maritiem is actief in het bedienen van bruggen en sluizen, in de bemanning van veren en nautisch beheer. Het opdrachtgeverbestand bestaat uit een groot aantal rederijen en (semi-) overheidsorganisaties die ODV Maritiem inschakelen om structurele en tijdelijke personeelstekorten op te vangen. ODV Maritiem heeft dus dé contacten om voor jou een passende werkomgeving te vinden.Beschrijving

Voor één van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar energieke brug-/sluiswachters in Scheveningen. Ben jij de positief ingestelde professional die wij zoeken?Wat je doet

Je werkt als brug-/sluiswachter in Scheveningen. Je zorgt voor een veilige en vlotte doorstroming van zowel het scheepvaartverkeer als het wegverkeer bij de bruggen en sluizen. Je zorgt hierbij voor duidelijke communicatie met de scheepvaart.

Wij vragen

Je bent positief ingesteld en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Je hebt affiniteit met de scheepvaart en/of watersport.

Je bent in bezit van de nautische leerlijnen modules "brug en sluisbediening", "bediening op afstand" en een certificaat "nautisch Duits" of je bent bereid deze te halen.

Je beschikt over een BHV certificaat en diploma reddend zwemmen of je bent bereid deze te halen.

Wij bieden

Verantwoordelijk en flexibel werk.

Een prettig salaris conform de loonschalen van de Nautische CAO.

Onregelmatigheidstoeslag.

Reiskostenvergoeding en een pensioenregeling.

26 Vakantiedagen bij een fulltime dienstverband van 36 uur per week.

Professionele bedrijfskleding.Heb je interesse of wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Colin van Veen, telefoonnummer 0611641266 of stuur je motivatie plus CV naar werving@odvmaritiem.nl.

Details

 • Regio
  • Zuid-Holland
 • Dienstverband
  • Fulltime/parttime
 • Contactpersoon
  • Afdeling Personeelszaken
 • Emailadres
 • Telefoon
  • 088-6191234
Brug-/sluiswachter Scheveningen

Alternatieve vacatures