Gekwalificeerde specialisten voor de bediening van bruggen, sluizen en centrales voor het flexibel oplossen van personele capaciteitsvraagstukken.

Brug- en sluisbediening

ODV Maritiem heeft een vaste pool van gekwalificeerd personeel beschikbaar voor de bediening van bruggen, sluizen, gemalen en centrales. Dat doen we voor Rijkswaterstaat, provincies, gemeenten, waterschappen en havenbedrijven. We kunnen de bediening van deze objecten ook volledig uit handen nemen.

De nautische specialisten van ODV Maritiem brengen flexibiliteit in uw operationele activiteiten. Al deze multi-inzetbare medewerkers zijn bij ons in dienst en door ons opgeleid en getraind. Behalve goed gekwalificeerd en gemotiveerd, zijn ze ook klantvriendelijk en communicatief vaardig. Wij sturen aan en begeleiden onze medewerkers. Onze projectleiders in de regio zijn het persoonlijke aanspreekpunt voor zowel opdrachtgevers als medewerkers. Ze onderhouden intensief contact met beide zijden. De projectleiders kennen dus de specifieke situaties bij opdrachtgevers en de kwaliteiten van de medewerkers. Ze kunnen zorgen voor de goede match.

De centrale planning van ODV Maritiem deelt alle diensten in, ondersteund door een geavanceerd planningsysteem. Dit systeem zorgt niet alleen voor een vlekkeloze indeling binnen de grenzen van de gecompliceerde arbeidstijdenwet, maar voorziet opdrachtgevers en medewerkers ook van alle benodigde informatie.
ODV Maritiem is 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar. Onze operationele dienstverlening houdt immers geen rekening met de klok.

De bediening van objecten zoals bruggen en sluizen, wordt door overheden meer en meer uitbesteed. Omdat het gemak oplevert en financieel aantrekkelijk is. ODV Maritiem neemt steeds vaker deze taken volledig uit handen. Hierbij maken wij duidelijke afspraken over de prestaties en de controle daarop.
Bent u op zoek naar professioneel bedieningspersoneel? Neem dan contact met ons op!