Brug-, & Sluiswachters voor Rijkswaterstaat in en ten Noorden van Amsterdam

ODV Maritiem is één van de belangrijkste spelers in de flexibele maritieme arbeidsmarkt. ODV Maritiem is actief in het bedienen van bruggen en sluizen, in de bemanning van veren en nautisch beheer. Het opdrachtgeverbestand bestaat uit een groot aantal rederijen en (semi-) overheidsorganisaties die ODV Maritiem inschakelen om structurele en tijdelijke personeelstekorten op te vangen. ODV Maritiem heeft dus dé contacten om voor jou een passende werkomgeving te vinden.

Beschrijving

Wij zijn per direct op zoek naar Brug-, & Sluiswachters m/v te Amsterdam om te worden opgeleid voor Rijkswaterstaat. Als brug-, & sluiswachter zorg je voor een veilige en vlotte doorstroming van zowel het scheepvaartverkeer als het wegverkeer. Je zorgt voor duidelijke communicatie met de scheepvaart, dit gebeurt voor een groot deel in het Nederlands en Duits. Komende winter worden er door ODV Maritiem opleidingen verzorgd die onder andere uit 15 dagen klassikaal onderwijs en een stage periode van twee dagen op diverse objecten bestaan.Deze functie is zowel parttime (minimaal 24 uur) als fulltime te vervullen. De diensten worden gelopen in vol continue diensten van 06-14.00 uur en van 14.00-22.00 uur en van 22.00 tot 06.00 uur.

Wij vragen

- Je bent positief ingesteld en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

- Je bent betrokken en enthousiast.

- Je bent woonachtig in of in de omgeving van gemeente Amsterdam.

- De benodigde papieren voor deze functie zijn via een opleiding te behalen.

Wij bieden

- Verantwoordelijk en flexibel werk.

- Een prettig salaris conform de loonschalen van de Nautische CAO.

- Onregelmatigheidstoeslag.

- Reiskostenvergoeding en een pensioenregeling.

- 26 Vakantiedagen bij een fulltime dienstverband van 36 uur per week.

- Professionele bedrijfskleding.Heb je interesse of wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Berend Venema, telefoonnummer 06-53463611 of stuur je motivatie plus CV naar werving@odvmaritiem.nl.

Details

 • Regio
  • Noord-Holland
 • Dienstverband
  • Fulltime/parttime
 • Contactpersoon
  • Afdeling Personeelszaken
 • Emailadres
 • Telefoon
  • 088-6191234
Brug-, & Sluiswachters voor Rijkswaterstaat in en ten Noorden van Amsterdam

Alternatieve vacatures