Schipper Noord-Brabant / Zuid-Holland

ODV Maritiem is één van de belangrijkste spelers in de flexibele maritieme arbeidsmarkt. ODV Maritiem is actief in het bedienen van bruggen en sluizen, in de bemanning van veren en nautisch beheer. Het opdrachtgeverbestand bestaat uit een groot aantal rederijen en (semi-) overheidsorganisaties die ODV Maritiem inschakelen om structurele en tijdelijke personeelstekorten op te vangen. ODV Maritiem heeft dus dé contacten om voor jou een passende werkomgeving te vinden.

Beschrijving

Voor onze opdrachtgever Riveer zijn wij op zoek naar een enthousiaste schipper M/V.

De Veerdienst Riveer is letterlijk en figuurlijk altijd in beweging. Met de moderne schepen verzorgen zij de reguliere dienstregelingen tussen Gorinchem - Woudrichem - Slot Loevestein - Fort Vuren, Sleeuwijk - Gorinchem - Werkendam - Hardinxveld,  Brakel - Herwijnen en Aalst- Veen. Tevens de watertaxi voor het door de klant gewenste maatwerk.

Als schipper  ben je in staat om op een verantwoorde manier met de veerponten te navigeren. Dit doe je samen met een matroos of alleen op één van de daarvoor geschikte schepen. Daarbij houd je rekening met alle geldende voorschriften. Daarnaast behoren zaken zoals het bijhouden van een scheepsjournaal van alle bijzondere voorvallen tijdens de dienst, het melden van schades en ongevallen en rapportage hiervan aan de bedrijfsleider tot de werkzaamheden. Het verrichten van klein onderhoud behoort ook tot je takenpakket. Natuurlijk ga je zorgvuldig om met het gemeentelijke materiaal. Om deze functie met succes te kunnen vervullen is een klantgerichte houding vanwege de contacten met publiek een vereiste. Je beschikt over goede contactuele vaardigheden en bent stressbestendig. Je bent zeer flexibel en breed inzetbaar. Verbonden aan het werken bij de veerdienst zijn de onregelmatige diensten (onder andere in het weekend) door middel van vastgestelde roosters.

Je bent in het bezit van

- Groot Vaarbewijs

- Radarpatent

- Basiscertificaat marifoon

Je hebt ruime ervaring in bovengenoemde werkzaamheden en ervaring als schipper op rivieren. Daarnaast verwachten we dat je in staat bent om eenvoudige administratieve werkzaamheden te verrichten.

Heb je interesse of wil je meer informatie over de functie neem dan contact op met Olof van Laar, 06-22929773 of stuur een e-mail naar werving@odvmaritiem.com.

Details

 • Regio
  • Zuid-Holland
  • Noord-Brabant
 • Dienstverband
  • Fulltime
 • Contactpersoon
  • Olof van Laar
 • Emailadres
 • Telefoon
  • +316-22929773
Schipper Noord-Brabant / Zuid-Holland

Alternatieve vacatures